Heb ik een verzekering nodig voor mijn elektrische step ?

Uw elektrische step wordt beschouwd als een fiets.  Het merendeel van de verzekeraars heeft de gebruiksrisico’s opgenomen in uw polis familiale verzekering.  We raden u aan om dit nog te verifiëren bij u verzekeraar.  Sommige verzekeraars zullen u dan voorstellen om ook een diefstalverzekering of verzekering tegen eigen fysieke letsels te nemen.

In Nederland is het gebruik van de elektrische steps die wij verkopen niet toegestaan op de openbare weg.