Ik heb mijn levering gemist, wat gebeurt er nu ?

Indien u de levering hebt gemist, zal de chauffeur ‘s anderdaags nogmaals probleren.   Indien het 3x misloopt, zal het pakket terug naar ons worden gestuurd.

Indien de chauffeur problemen heeft om bij u te leveren, zal dat ook vermeld worden als informatie bij u traceringsnummer.   Indien dit het geval is, neem dan contact op met de levernacier, online of telefonische, met uw traceringsnummer als referentie bij de hand.