Wat is de garantie op mijn elektrische step of fiets?

De garantie op uw artikel varieert van product tot product. De beste plaats om uw garantiegegevens te achterhalen is ofwel in de gebruikershandleiding die bij het product is meegeleverd, of om de productpagina op onze site te controleren, onder het tabblad 'Garantie'.

Als je nog steeds niet zeker bent van je garantie of hoe je een claim indienen, neem dan contact met ons op door helpBE@purescooters.com te mailen, onder vermelding van uw ordernummer.