Hoe lang duurt het om een step op te laden ?

De laadtijd voor uw elektrische step of fiets verschilt van toestel tot toestel en van model tot model.  In het merendeel van de gevallen, zal het laden tussen 3 en 8 uur duren, uitgaande van 0% lading.  Ter informatie, het opladen van een Xiaomi M365 duurt 5 à 6 uren.

Om de laadtijd van de verschillende producten te kennen, raadpleeg je best de gebruikershandleiding op de productpagina van onze webtsite.