Ik heb net mijn e-step ontvangen en de step werkt niet ?

De meeste e-steps zijn uitgerust met een veiligheidsinstelling die ervoor zorgt dat je niet zomaar vanuit stilstand kan vertrekken.  Deze instelling heeft als doel te vermijden dat u per vergissing op de gashendel duwt en de step u onderuit haalt bij vertrek.

Om de motor te activeren dient u al een kleine snelheid te hebben.   Plaats één voet op de basisplaat, en duw je af met de andere voet : het volstaat nu om op de gashendel te duwen en de motor zal aanslaan.