Mijn elektrische step maakt een biepend geluid en werkt niet

Er zijn meerdere oorzaken waardoor uw step een biepend geluid maakt.  Om de juiste oorzaak te vinden raden wij u aan om uw step te verbinden met de bij uw merk en type bijbehorende app.  Bij het merendeel van de steps is het zelf noodzakelijk eerst verbinding te maken met de app om de step te activeren.

Het is mogelijk dat u een update moet doen van de firmware of dat u eerste een video met veiligheidsinstructies dient te bekijken alvorens de het biepend geluid verdwijnt.

Indien u de reden voor het biepend geluid kniet vindt, neem dan contact op met ons via helpbe@purescooters.com.