Mag je met een elektrische step in de regen rijden ?

Dit hangt af van de IP-classificatie van het model.

Een score van 5 of meer duidt op resistentie tegen waterinsijpeling – met de modellen die deze score hebben kan je in de regen rijden (het tweede cijfer van de IP-classificatie verwijst naar de deze resistentie).

Tip : het is altijd nuttig om na te kijken of de garantie op je toestel ook waterschade dekt volgens de IP-classificatie.  Het is een teken van vertrouwen van de fabricant in de kwaliteit van zijn product en garandeert u dat u geholpen wordt in geval van schade.