Ik heb geprobeerd u te bereiken maar kreeg nog geen antwoord

Het spijt ons dat u nog geen antwoord kreeg – maar we verzekeren u, we zijn u niet vergeten !

We doen ons beste om zo snel mogelijk te antwoorden.   In het algemeen kunnen we antwoorden binnen de 24u, behalve in het weekend, maar soms duurt het iets langer omwille van de vele aanvragen.

We willen je ook vragen om in uw map ongewenste e-mails te kijken (soms belanden onze antwoorden daar !).