Kan ik mijn bestelling annuleren ?

Indien u uw bestelling wil annuleren stuur dan onmiddellijk een e-mail naar helpbe@purecooters.com, met opgave van je bestellingnummer en ‘’annulering’’ in de titel.
Indien uw bestelling nog niet vertrokken is uit ons magazijn, zullen wij de bestelling nog proberen tegenhouden en dan kunnen we u onmiddellijk terugbetalen.
Indien uw bestelling toch al onderweg is kan u ze best weigeren bij levering zodat het pakket terug naar afzender wordt gestuurd.
Indien uw bestelling reeds geleverd is, gelieve dan onze voorwaarden voor terugzending na te kijken door te klikken op volgende doorverwijzing : purescooters.be/pages/returns.