Accessoires terugsturen

We vinden het spijtig dat het product dat u kocht niet aan uw verwachtingen voldoet.

Terugzending via BPost : u heeft 30 dagen vanaf de dag van ontvangst de tijd om ons te melden dat u uw product wil terugsturen.

Gelieve ons een e-mail te sturen naar helpbe@purescooters.com met opgave van uw bestellingnummer in de hoofding zodat we u eventueel een retourticket kunnen sturen.

Wil noteren date en product dat u terugstuurd in een staat ‘’als nieuw’’ moet zijn, ongebruikt, met alle onderdelen inbegrepen, in de originele doos, verpakt zoals nieuw.  De kosten voor terugzending zijn voor uw rekening.