Kan ik mijn elektrische step ‘s nachts opladen ?

Alle elektrische steps die we verkopen hebben een systeem van automatisch laadstop in het managementsysteem van de batterij, wat wil zeggen dat het laden stopt van zodra de batterij vol is.

Nochtans is het veiliger om de batterij enkel te laden wanneer u aanwezig bent om het risico op brand volledig uit te sluiten.

We raden u aan uw batterij steeds op te laden wanneer u ermee gereden heeft.   Een regelmatige oplaadbeurt is beter van de algemene staat van de batterij en draagt bij tot een langere levensduur ervan.

Via deze link vindt u meer informatie over de mogelijkheden om de levensduur van de batterij van uw step te verlengen : www.youtube.com/watch?v=CSasnCduhj4