Ik weeg net te zwaar, mag ik dan met de step rijden ?

We raden u aan om niet met de step te rijden indien uw gewicht de gebruikslimiet benadert of overschrijdt.

De e-steps zijn ontworpen om feilloos te functioneren in alle veiligheid tot een bepaald maximum gewicht.  Het overschrijden van het gewicht (bijvoorbeeld een persoon van 95kg met een rugzak van 10kg bij een step met maximum belasting van 100 kg) kan gevaarkelijk zijn en ondergraaft de garantiestelling door de fabrikant, omwille van specifieke slijtage op belangrijke onderdelen.