Ik heb mijn e-step net ontvangen en het handvat zit los

Bij hoge temperaturen is het niet onmogelijk dat een rubberen handvat los begint te komen, omwille van het type lijn dat door de fabrikant is gebruikt.

In het merendeel van de gevallen, volstaat het om het handvat stevig tegen het metaal van het stuur te duwen om het terug op zijn plaats te krijgen.

Een kleine hoeveelheid lijm zou ook moeten volstaan om het handvat vast te zetten.  Het feit dat u dit zelf doet heeft geen impact op de garantie.